Rólunk

A Van Merksteijn International igazi családi vállalkozásként bonyolítja üzleteit ügyfeleivel a világ minden tájáról.

Szakembergárdánk biztosítja a közvetlen kiszolgálást Európán belül és kívül egyaránt. Több mint 70 éve vagyunk aktívak az acélipar területén, acélszerkezet gyártásával kezdtük és nem sokkal azután a világ egyik legnagyobb síkháló és táblás kerítés gyártójává váltunk.

Nemcsak gyártjuk a termékeket, hanem megbízható szállítmányozó cégekkel ki is szállítjuk a megrendeléseket a kívánt helyre a megfelelő időben, akikkel hosszú távú partnerkapcsolatot alakítottunk ki. Ezzel is tudatosítva partnereinkben, hogy a Van Merksteijn International egy erős és megbízható társ az üzleti életben.

Igen hamar világossá vált számunkra, hogy a különböző európai piacok más és más választékot és marketing megközelítést igényelnek. Ezért a Van Merksteijn stratégiát váltott és szolgáltató központokat hozott létre különböző európai országokban. Ezek a szolgáltató központok, más néven „Systems” vállalatok lettek azok, akik az anyacégtől vásárolt táblás kerítéseket valamint egyéb kerítéssel kapcsolatos kiegészítőket, mint oszlopok, kapuk, rögzítők, stb. értékesítik közvetlenül a vevőknek. Jelenleg 13 ilyen központ működik, de számuk rohamosan növekszik.

Ennek a dinamikus és a jól szervezett leányvállalati rendszernek köszönhetően a Van Merksteijn cégcsoport gyorsan tud reagálni a helyi piacok igényeinek változásaira.

Az elmúlt években sokféle változás volt tapasztalható a táblás kerítések keresleti piacán. Régebben nagyobb volt az igény a hagyományos tűzihorganyzott felületű kerítésekre, de manapság ez elmozdult a horganyzott huzalból készült utólag hegesztett táblák irányába. Ezért a Van Merksteijn International a kereslet változását figyelembe véve 2012-ben beruházott egy saját tulajdonú huzal gyártósor valamint szinterező üzemegység létrehozásába. Ez lehetővé tette, hogy a Van Merksteijn továbbra is akadálytalanul szolgálhassa ki a vevőit.

Következésképen a Van Merksteijn most és a jövőben is partnerei rendelkezésére áll!

A Van Merksteijn Magyarország Kft az egyik a 12 „Systems” európai leányvállalatok közül, akik a Van Merksteijn Nemzetközi cégcsoporthoz tartoznak.

Cégünk 2010-ben a világ legnagyobb tábláskerítés gyártójának magyarországi képviseleteként alakult és forgalmazza az anyacég által gyártott kiváló minőségű 3 illetve 2 dimenziós horganyzott és PVC-s kivitelben kapható táblás kerítéseket, melyek nemcsak ipari, hanem lakossági felhasználásra is egyre népszerűbbek.

Komplett kerítés rendszerek (tábla, oszlop, rögzítő, kapu) ajánlásával segítjük vevőinket az egyre növekvő termékválasztékok közül a legmegfelelőbb kiválasztásában és igény esetén saját teherautónkkal a helyszínre szállítjuk a rendelésüket. A táblás elemekre anyacégünk az egyedi gyártási eljárásnak köszönhetően 10 év garanciát vállal.

Ezen felül a világpiacon jól ismert, nagy múltú és jelentős hírnévnek örvendő, Olasz kerítésgyártó vállalat, a Cavatorta termékeinek kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el és forgalmazzuk a kiváló minőségű tekercses ponthegesztett kerítéseiket. A Cavatorta termékekre szintén 10 év garanciát vállalunk.

Széleskörű termékpalettánknak köszönhetően az ipari és lakossági kerítéstől a mezőgazdasági felhasználásra használt kerítésrácsig mindent megtalálhat nálunk.
Kérem, tekintse meg áruválasztékunkat, és keresse bizalommal kiemelkedő piaci ismeretekre támaszkodó kollegáinkat.

Van Merksteijn Magyarország Kft csapata